Kinderfeestje

Bij ons kun je ook je kinderfeestje vieren! Jullie krijgen een rondleiding over de manege en tafelfriet als afsluiting. Daarnaast kun je kiezen voor hoefijzer versieren, pony wandelen en versieren, voltige en ook het springkussen kan op je feestje!

 

De kinderen kunnen door hun ouders naar de manege gebracht worden en daar ook weer worden opgehaald, dit scheelt passen en meten in de auto. Je kan je cadeautjes natuurlijk ook bij ons uitpakken.

 

De basisprijs voor een feestje (minimaal 6 kinderen) met ponywandelen en versieren en tafelfriet is € 10,- per kind. Jullie kunnen onbeperkt limonade drinken. Ook mogelijk:

 

-   Voltige in plaats van ponywandelen en versieren

€ 5,- per kind extra

 

-   Hoefijzer versieren

€2,50 per kind extra

 

-   Springkussen (min. 10 kinderen max. 15 kinderen)

€ 7,50 per kind extra

 

De feestjes duren ongeveer 2 uur en zijn mogelijk op zaterdagmiddag m.u.v. evenementen.

Houd er qua kleding rekening mee dat je vies mag worden. In de winter is het overdekt, maar wel buiten en kan het fris zijn. In de zomer zijn dichte schoenen of laarzen verplicht. Slippers en andere open schoenen of ballerina’s zijn niet toegestaan in de stal of rijbaan.

Deze feestje zijn geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Uiteraard kunnen we ook ‘jeugdigen’ feestjes op maat verzorgen (wanneer al je vrienden ook rijden kun je bijvoorbeeld een themales kiezen), neem hiervoor even contact met ons op bij voorkeur via de mail.

Bij het reserveren vragen wij een aanbetaling van €50,-.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Download
Kinderfeestje.pdf
Adobe Acrobat document 40.5 KB