Stage

Bij ons kun je ook stage lopen, in het schooljaar 2018/2019 hebben wij weer plek voor leerlingen van diverse opleidingen. Stage lopen bij ons op de manege is erg leuk en leerzaam. Werken op een manege is zwaar maar ook afwisselend en leuk. Wij merkten dat we in de 'school' stage-tijden jullie niet helemaal mee kunnen geven hoe het in het dagelijkse 'manegeleven' eigenlijk echt gaat. Wanneer je er alleen maar overdag bent, ben je alleen maar aan het schoonmaken, terwijl er in de middag en avond juist veel klanten zijn en de manege echt draait. Daarom pakken wij het vanaf volgend schooljaar anders aan en kun je bij ons alleen nog maar intern stage lopen.

 

Tijdens je stage draai je volledig mee op de manege, je helpt mee met het stalwerk, achter de bar en met de lessen zodat je overal wat van meekrijgt. Ook rijd je mee in de les om aan je eigen vaardigheden te werken. Voorafgaand aan je stage hebben we een gesprek over de inhoud van je stage, wat zijn je leerdoelen en hoe ga je die bij ons halen. 

Ook geef je vooraf je schooldagen door, bij het maken van het rooster houden we daar rekening mee. Je hebt ook iedere week één weekenddag stage, omdat er in het weekend op de manege vaak evenementen zijn. Tijdens je stage plannen we ook tijd voor je opdrachten, zodat je wanneer je thuis bent ook echt even vrij bent.

 

Lijkt het je leuk om op die manier de manege te beleven? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief per e-mail. 


Vrijwilligers

Momenteel zijn wij op zoek naar een barvrijwilliger voor maandag en dinsdagmiddag van 14:30 uur tot 18:00 uur en voor vrijdagavond van 18:00 tot 22:30 uur.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.