Grondwerkles


Basiscursus grondwerk

 

Wil je meer weten over natuurlijk paardengedrag , leiderschap en gebruik lichaamstaal doe dan mee met deze leuke en leerzame cursus en word meer bewust van je eigen lichaamstaal en wat voor invloed dat heeft op het gedrag van het paard. Deze cursus wordt gegeven door Annemarie en is ook geschikt voor mensen die niet (meer) actief rijden maar graag nog iets met paarden doen!

 

Onderwerpen:

 

·         Wat is grondwerk en waarom

 

·         Meer kennis natuurlijk gedrag

 

·         Bewust gebruik lichaamstaal

 

·         Leiderschap

 

·         Zelfvertrouwen en omgaan met spanning

 

·         Gehoorzaamheid en aandacht

 

·         Veiligheid

 

Tijdens de les is het dragen van een goedgekeurde cap verplicht, deze hebben wij te leen. Je draagt geschikt schoeisel; laarzen of stevige dichte schoenen.

 

Download
Basiscursus grondwerk start 14 februari 2019
Basiscursus grondwerk.pdf
Adobe Acrobat document 45.6 KB

Vervolg grondwerk 2

 

Na de kennismakingscursus grondwerk is het mogelijk de cursus grondwerk 2 te gaan volgen. In deze 2e cursus gaan we dieper in op leiding geven, communicatie en zelfvertrouwen door spannende uitdagingen aan te gaan.

 

Om zo te leren omgaan met spanning bij het paard maar ook met spanning bij jezelf waardoor de vertrouwensband verbetert. Daardoor een betere samenwerking met meer plezier en veiligheid!

 

Alleen na het volgen van de basiscursus grondwerk is het mogelijk deel te nemen aan deze vervolgcursus. Heb je nog geen basiscursus gevolgd? Scroll naar boven richting de basiscursus grondwerk.

 

Download
Vervolgcursus grondwerk 2 start 10 januari 2019
Vervolgcursus grondwerk.pdf
Adobe Acrobat document 37.2 KB