Pas-de-Deux

Pas de deux is een dressuurproef op muziek die wordt gereden met zijn tweeën. Je vormt samen met iemand een team waarmee je een vastgestelde proef gaat rijden, samen mag je een 1e en 2e keus pony of paard aangeven. We proberen hier rekening mee te houden echter maken wij de definitieve indeling, omdat we het werk eerlijk verdelen. De startlijst komt een week vooraf op internet te staan. Wanneer de startlijst gepubliceerd is, kan er niet meer kosteloos afgemeld worden.

 

 

 

Naast het mooi rijden van figuren en dat ook nog synchroon, kies je een thema. Bij dit thema kies je kleding en muziek. Houd er rekening mee dat aankleding/versiering op het paard snel gewisseld kan worden, omdat het kan zijn dat sommige paarden twee keer mogen optreden. Er is ook een prijs voor het origineelst aangeklede thema.
Omdat het best moeilijk is om synchroon te rijden zijn er twee proeven. Een proef zonder galop en een proef met galop. Je mag zelf kiezen welke proef je rijdt. Om te oefenen is het mogelijk om samen één uur vrij te rijden en ook om je eigen muziek te testen.  Dit kost €10,- per ruiter. De muziek kan via je telefoon afgespeeld worden, het is dus handig om een derde persoon mee te nemen voor het voorlezen en de muziek. Het oefenmoment kan je inplannen met Thijs of Lizzy.

 

Download
Pas de deux proef zonder galop.pdf
Adobe Acrobat document 7.0 KB
Download
Pas de deux proef met galop.pdf
Adobe Acrobat document 7.3 KB