Ruiteropleiding Brons

In de lessen staan plezier, veiligheid en educatie centraal. Ook de omgang en het verzorgen van een pony of paard hoort hierbij. Richtlijn in de lessen is de ruiteropleiding van de FNRS.

 

Ruiters met ervaring
Een ruiter met ervaring (die zelfstandig kan poetsen en opzadelen) kan instromen in een groepsles. Wij proberen de groepen naar leeftijd en niveau in te delen, maar ook vriendschappen kunnen een rol spelen. De instructeur geeft iedere ruiter in een groep uiteraard ook individuele aanwijzingen, passend bij de leeftijd en het niveau van de ruiter.
In de lessen vinden wij variatie belangrijk, thema's als dressuur, zonder zadel rijden, proeven rijden, vaardigheid, springen en spelletjes komen voorbij en we maken veel gebruik van materialen ter ondersteuning van de les. Bij materialen kunt u denken aan bijvoorbeeld pylonen en balken.

 

Tijdens openingstijden bent u altijd welkom om zonder afspraak een kijkje te komen nemen. Het kan voorkomen dat we op dat moment les aan het geven zijn, dus voor een uitgebreide kennismaking maken wij graag een afspraak.


Ruiteropleiding Zilver

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.