Manege Groessen

- Wij gaan verhuizen... t/m februari 2018 verzorgen wij de lessen. We zijn op zoek naar een enthousiast stel die deze groeiende en gezellige manege over wil nemen...


Algemene informatie

Download
Huisregels Manege Groessen 2017.pdf
Adobe Acrobat document 175.4 KB

Belangrijke mededelingen m.b.t. veiligheidscaps!

Beste ruiter en ouders/verzorgers,
Het viel ons de afgelopen tijd op dat de pasvorm van sommige modellen caps wat te wensen overlaat. Veiligheid is voor ons een HOOFDzaak, daar wij met dieren te maken hebben en dat nou eenmaal risicovol is. Echter was het een aanname ‘wat verkocht mag worden zal wel goed zijn' en het tegendeel blijkt. We hebben de afgelopen dagen contact gehad met diverse partijen en daar is het volgende uitgekomen.
Vanaf heden kan en mag er bij ons alleen gereden worden met een veiligheidscap die de VG1 norm heeft of het CE/EN1384 keurmerk. Alle andere normeringen zijn niet toegestaan.

Wij weten dat er heel veel caps, met een algemene norm (niet bovenstaande norm), verkocht zijn door de Decathlon. Controleer in de cap het label op de VG1 normering of het CE/EN1384 keurmerk. Er zijn veel beter passende caps met een juist keurmerk te verkrijgen bij onder anderen Theo Kevenaar, deze is gevestigd op de Ringoven 18 in Arnhem. Wanneer je aangeeft dat je bij Manege Groessen rijdt, krijg je 10% korting. Op 23 november is er een speciale koopavond van 18:00 uur tot 21:00 uur waar er zelfs kortingen van 25% gegeven worden (zie flyer bij ons op het prikbord).

Om deze tijd te overbruggen kan er gebruik gemaakt worden van onze leencaps die uiteraard wel de CE/EN 1384 normering hebben.
Wij vragen uw begrip voor dit eventuele ongemak, echter vinden wij veiligheid enorm belangrijk.
Met vriendelijke groet,
Lizzy de Koning
Thijs Visscher
Manege Groessen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.