Bent u ondernemer? Dan heeft u ook de eigen start ervaren. Veel investeren en hard werken, maar waarschijnlijk wel aan de onderneming waar uw passie ligt.
Wilt u nog meer naamsbekendheid, ons op weg helpen en vanaf het allereerste begin erbij zijn? Dan is deze actie wellicht iets voor u!

Voor nu een speciale openingsactie:

 

De eerste paar maanden gratis met uw naam in onze binnenrijbaan!

Er zijn twee opties voor de plaats van uw reclamedoek.

 

Optie 1:
Reclamedoek aan de lange zijde en een link op onze website naar uw eigen
website. Kosten €300,- incl. BTW per jaar (voor nog geen €0,70 per dag excl. BTW).

Optie 2:
Reclamedoek aan de korte zijde en een link op onze website naar uw eigen website. Reguliere kosten €350,- incl. BTW per jaar (voor nog geen €0,80 per dag excl. BTW).

Het reclamedoek levert u zelf aan. U kunt deze voordelig laten maken bij SignMatch in Duiven, omdat wij met hen samen werken. Daarbij kunnen zij ook zeer voordelig het ontwerp voor u doen.
De afmetingen van het full colour bisonyl doek zijn 3,67m x 1,4m.

 

Tijdelijke speciale openingsactie:

Per 1 april 2016 kan uw bord al in de rijbaan hangen en u gaat een contract aan voor de periode van 1 oktober 2016 t/m 30 september 2019 waarbij er jaarlijks voor ingang van de nieuwe periode betaald wordt. Met deze actie heeft u gratis een extra half jaar exposure!

 

Wij laten graag ons bedrijf aan u zien en willen kennismaken met u en uw onderneming. U kunt uw gegevens hieronder doorgeven en dan nemen wij contact met u op.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.