Tarieven 2019


Download
Tarieven 2019 en betalingsvoorwaarden
Tarieven 2019 en betalingsvoorwaarden.pd
Adobe Acrobat document 61.3 KB

 

 

 

Informatie over de kaarten en betaling rijlessen

Wil je niet meteen een kaart kopen maar losse lessen afrekenen? Dat kan, maar bij de indeling van de lessen gaan de kaarthouders voor. Mensen die een losse les of een proefles kopen, kunnen alleen meerijden als er plaats is in de les. Losse lessen worden voor aanvang van de les in de kantine voldaan.

Wil je verzekerd zijn van een plekje in de les, dan kies je voor een kwartaalkaart. De factuur dient voor aanvang van het kwartaal per bank betaald te worden. Op een kwartaalkaart die je vooraf betaald krijg je 12 lessen.

 

Als je hebt gekozen voor automatische incasso wordt er maandelijks 1/3 van het bedrag geïncasseerd. Dit is het meest voordelige abonnement, omdat je 13 lessen op deze kaart krijgt.

 

 

 

Heb je een kwartaalkaart, maar wil je vaker rijden, dan is dat mogelijk. De (extra) lessen kan je dan bijkopen tegen het voordelige tarief.

 

 

 

De kaarten zijn persoonsgebonden, iedere ruiter heeft dus een eigen kaart die het gehele kwartaal geldig is. Kun je een keer niet komen rijden, geen probleem. Je zegt je les af via de mail (minimaal 24 uur van tevoren, anders wordt de les wel afgeboekt) en in overleg met de instructie kun je dan in hetzelfde kwartaal je les inhalen.

 

De kwartaalkaart kan zowel door de klant als door Manege ‘t Hoogt worden opgezegd, met inachtneming van een opzegtermijn van een maand (uiterlijk een maand voor het einde van het kwartaal).

 

 

 

Twee tijdig afgemelde groepslessen kunnen worden ingewisseld voor deelname aan één buitenrit. Uiteraard binnen het geldende kwartaal.

 

 

 

Voor een niet-tijdig afgemelde privéles wordt de helft van het lesgeld in rekening gebracht.

 

 

 

Voltige-, wedstrijdteam- en springlessen kunnen niet ingehaald worden.

 

 

 

Let op onze kwartalen lopen niet gelijk met de kalenderkwartalen.
Kwartaal 1: februari t/m april.
Kwartaal 2: mei t/m juli.
Kwartaal 3: augustus t/m oktober.
Kwartaal 4: november t/m januari.

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.